Contacteer de Luisterkliniek in Gent

Camden hailey george Bxsb Xkd5 L 4 unsplash

Praktisch

Onderzoeken en behandelingen:

09 356 36 32 Krijgslaan 155, 9000 Gent info@luisterkliniek.be

Ingrepen worden uitgevoerd in het AZ Maria Middelares

Buitenring 30, 9000 Gent

Online afspraak

Maak online een afspraak voor:

Wij houden steeds plaatsen vrij voor dringende zaken: voor een afspraak op korte termijn kan u ons steeds bellen.

U kan ons ook best bellen om multidisciplinaire raadplegingen te plannen, of als u van verder komt: dan plannen we onmiddellijk een iets uitgebreidere consultatie met onderzoeken. 

 

Multidisciplinaire raadpleging, of u komt van ver ?

Voor patiënten die van verder weg komen, kunnen we verschillende consultaties en onderzoeken op één of twee dagen combineren.
Gelieve ons hiervoor te mailen. Wij nemen dan heel snel met u contact op.  

 

Indien uw gegevens niet op www.cozo.be kunnen worden ingezien: gelieve relevante beeldvorming mee te brengen op CD rom of liever d.m.v. een code. We zijn steeds geïnteresseerd in de beelden zelf, niet enkel het verslag. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Onze praktijk bevindt zich op wandelafstand van Gent-Sint-Pieters station.

Auto
De praktijk is niet gelegen binnen de Gentse LEZ. 

U kan binnenrijden: de parkeerplaatsen bevinden zich bij de voordeur van de praktijk. Indien u op onze parking geen plaats meer zou hebben, vindt u meestal veel parkeerplaats aan het park.
Hier is wel een parkeermeter.


De kliniek is toegankelijk voor een rolstoel, graag op voorhand vermelden.

Annulatie

Gelieve ons minstens 24u op voorhand telefonisch of via mail te verwittigen indien u niet kan aanwezig zijn op een raadpleging.

 Annuleert u pas later of niet, dan zal per zorgverstrekker een forfaitaire kost van 25 euro aangerekend worden, in navolging van de policy van het AZ Maria Middelares

Zeker als u niet komt opdagen voor een multidisciplinaire raadpleging, waarbij wij bij verschillende zorgverstrekkers voldoende tijd voor u hebben voorzien, brengt u ons flink in de problemen. 

 

 

Tarieven

Wij zijn niet geconventioneerd. Het supplement voor NKO-consultaties in de Luisterkliniek en voor ingrepen in het ziekenhuis, is hetzelfde als dat van de andere NKO artsen verbonden aan het AZ Maria Middelares. 

De meeste consultaties en technische prestaties worden klassiek door het RIZIV terugbetaald.  Een aantal behandelingen die we aanbieden vb voor tinnitus worden echter nog niet terugbetaald. In dat geval zullen we u de kostprijs steeds op voorhand vermelden.